Toegangscontrole

Alleen onder begeleiding of met een verstrekte toegangspas kunnen bezoekers uw bedrijf betreden. U bent volledig in-control!!

Toegangscontrole

Hoewel de meeste bedrijven inmiddels voor de nacht middels inbraakbeveiliging hun eigendommen bewaken ontbreekt het op de dag nog wel eens aan controle hierop. Sloten en sleutels bieden u eveneens de mogelijkheid om het gebouw te beveiligen. Maar wanneer sleutels zoek zijn of gestolen worden, is er het ongemak en de kosten om de sloten te veranderen en nieuwe sleutels uit te delen. Sleutels kunnen eveneens gekopieerd worden waardoor er nog meer veiligheidsrisico’s ontstaan. Doordat op de dag vaak veel ingangen toegankelijk zijn is er weinig of zelfs geen controle op wie in en uitgaat. Diefstal uit het bedrijf is dan ook in de dagsituatie een toenemend probleem. Niet alleen door mensen van buitenaf maar ook eigen personeel maakt zich hier schuldig aan. Het betreft dan niet alleen geld of waardevolle goederen maar ook vertrouwelijke gegevens zoals personeelsdossiers, bedrijfsplannen en patenten, kunnen voor sommige mensen een hoge attractieve waarde vertegenwoordigen.

De beste oplossing voor controle in de dag situatie is het gebruik van elektronische toegangscontrole. Door middel van toegangscontrole realiseert u bescherming tegen personen die onbevoegd zijn. Door toegangscontrole bent u in staat om alleen geregistreerde personen, met name personeelsleden, toegang te verlenen tot uw bedrijfspand. Desgewenst kunt u zelfs mensen autoriseren voor toegang tot bepaalde ruimten zoals bijvoorbeeld een serverruimte. Bezoekers hebben alleen toegang via de hoofdentree. Alleen onder begeleiding of met een verstrekte toegangspas mogen bezoekers dan uw bedrijf betreden. U bent volledig in-control.

Naast het feit dat u met het toegangscontrole systeem blokkering realiseert vindt ook registratie plaats. Door registratie wordt nauwkeurig met datum en tijd iedere beweging vastgelegd in een elektronisch logboek.

Wilt u mensen de toegang tot het gebouw weigeren hoeft geen sleutels in te nemen, u hoeft slechts de pas van de betreffende persoon uit het systeem te programmeren!

Er is een toegangscontrolesysteem beschikbaar voor een enkele deur tot grotere en uitbreidbare systemen met wel honderden deuren.