Inbraakbeveiliging

Wij zijn een Borg Gecertificeerd technisch beveiligings bedrijf.

Inbraakbeveiliging

Ook voor inbraakbeveiliging bent u bij Security Center Nederland BV aan het juiste adres. Wij zijn een Borg Gecertificeerd technisch beveiligings bedrijf.

De aanwezigheid van attractieve zaken in uw bedrijf of woning vormt de belangrijkste risicofactor, deze geven immers de aanleiding tot een mogelijke inbraak.

Het zwaartepunt in het beveiligingsplan wordt gevormd door u af te vragen – waarvoor komt een inreker binnen – wat zijn de attractieve zaken die het het voor een inbreker aantrekkelijk maken ?

Ook houden wij rekening met uw bedrijfsrisico.

Een goede beveiliging bestaat uit de juiste combinatie van organisatorische- bouwkundige- en, als een inbreker toch kans ziet binnen te komen, een zo snel mogelijk elektronische signalering en opvolging.

De meest ideale situatie is de inbraakpoging te signaleren en er daarna alsnog een bouwkundige barriere is die de inbreker vertraagd bij de attractieve goederen te komen nog voordat de alarmopvolger ter plaatse is.

Wij leveren volledig gecertificeerde systemen op maat, voor woningen, midden- en klein bedrijf en bijvoorbeeld onderwijsinstellingen.

Wenst u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende aanbieding neemt u dan gerust contact met ons op.