Camerabewaking

Uw bedrijf of woonhuis optimaal beveiligd met camerabewaking  

Camerabewaking

De bedoeling met uw bedrijf is het behalen van resultaat. Hoe u uw organsatie ook inricht er zullen toch altijd zaken zijn die anders verlopen als u had verwacht en die u bovendien niet standaard als kostenpost had ingecalculeerd. Indien u over de juiste input beschikt bent u in de gelegenheid op tijd te schakelen, daar waar nodig bij te sturen en eventuele schade te beperken of zelfs te voorkomen. Om hierover te beschikken moet u op de hoogte zijn wat er gaande is binnen uw bedrijf, ook als u er zelf niet bent.

 

Overval preventie

Bijkomend voordeel is dat bij een overval- of inbraakalarm de meldkamer kan meekijken en indien er echt iets loos is de politie of een bewakingsbedrijf zal waarschuwen.

 

Overige voordelen

* Preventieve uitstraling binnen en buiten. Denk bijvoorbeeld aan vermindering van winkeldiefstal.

* Een hogere productiviteit van uw personeel, immers “de baas” kan meekijken.

* Gebruik van de beelden bij een evaluatiegesprek met uw personeel.

* Door de ingebouwde infrarood verlichting ziet u niet alleen bij
      daglicht maar heeft u ook in de nachtelijke uren een goed beeld.

* Ongeacht waar u zich bevind altijd de beelden, live of opgenomen, kunnen bekijken.

* Gebleken is dat een belangrijk percentage van diefstal wordt gedaan door eigen personeel,
      vermindering van deze kostenpost.

* 24 uur 7 dagen in de week, controle over uw bedrijf doordat u kunt zien wat er gebeurt.

 

Lage maandelijkse kosten

Security Center beschikt over de mogelijkheid tot aanschaf van een camerabewakingssysteem waarbij u niet direct uw liquide middelen hoeft aan te spreken maar toch kan gaan besparen. Wij bieden u voor een aantrekkelijk bedrag per maand om middels een camerabewakingssysteem uw bedrijf middels live- of opgenomen beelden in de gaten te kunnen houden. U kunt de live- en/of opgenomen beelden bekijken vanaf iedere locatie, zelfs met uw mobiele telefoon. Uiteraard met gebruik making van een internet verbinding.

 

Systemen

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van camerabewaking. Zo zijn er analoge- en digitale camera’s, camera’s met infraroodvoorziening of zelfs verborgen camera’s. Zo kan camerabewaking in combinatie met bijvoorbeeld een alarmsysteem, bij alarm worden de beelden meegezonden naar de meldkamer, leiden tot een 100% verificatie van dit alarm waardoor politie of een bewakingsdienst adequaat kan worden aangestuurd. Kwalitatieve beveiligingsapparatuur is langzamerhand gemeen goed geworden in de Nederlandse samenleving. Heeft u plannen uw woonhuis en/of bedrijfspand optimaal beveiligen met camerabewaking? Neem dan nu contact met ons op. Wij maken graag een op uw situatie toegesneden advies voorzien van een concurrerende offerte!