14 nov 2012

Subsidie Veiligheid Kleine Bedrijven verlengd

0 Reacties

Subsidie Veiligheid Kleine Bedrijven verlengd

De subsidie VKB is wederom verlengd, hierdoor kunnen kleine ondernemers ook in 2013 bij de overheid terecht voor financiƫle ondersteuning bij het uitvoeren van een veiligheidsscan en het nemen van maatregelen

Er is vijf miljoen euro beschikbaar gesteld door de overheid. ‘Een overval of inbraak heeft vaak grote gevolgen voor een ondernemer’, aldus minister Verhagen van Economie, Landbouw en Innovatie. ‘Omdat het ondernemers vaak ontbreekt aan geld, tijd en kennis om zich beter te beveiligen, gaan we daarbij helpen.’

Subsidie Veiligheid Kleine Bedrijven

Kleine bedrijven tot tien fte en maximaal vijf vestigingen kunnen gebruik maken van de Subsidie Veiligheid Kleine Bedrijven. Het laten uitvoeren van een zogenaamde veiligheidsscan moet door een erkend deskundige gebeuren. De kosten van de scan kunt u declareren tot maximaal 300 euro per scan, u betaalt hier zelf 50 euro van.

Vergoeding tot 700 euro

Als de ondernemer vervolgens de door de inspecteur aangeraden maatregelen uitvoert, wordt ook de andere helft van de kosten voor de veiligheidsmaatregelen vergoed, tot maximaal 700 euro. Ook als u de aanbevelingen uit de scan niet opvolgt, krijg u wel de kosten voor de veiligheidsscan vergoed. In totaal kunt u 1000 euro subsidie/vergoeding per vestiging ontvangen.

KIJK BEGIN 2013 OP DEZE SITE ALS U VOLGEND JAAR GEBRUIK WILT MAKEN VAN DE SUBSIDIE REGELING!

[begin]